Eighty-Four

Zelftap

Eighty-Four Zelftap

Welkom in onze betoverende bierhoek met onze fantastische zelfbiertap! Sta klaar om ondergedompeld te worden in een wereld van heerlijk bier en spannend voetbal, zonder gedoe met pasjes of tegoeden. We hebben het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt: bestel een fust bier van 20 liter en tap het naar hartenlust.

Deze bierhoek is als geen ander. Bij binnenkomst gelijk rechts, worden je ogen meteen getrokken naar onze stralende zelfbiertap, klaar om jou te voorzien van het vloeibare goud waar jij samen met je vriendengroep naar hunkert. Je kan hier met ongeveer 12 mensen terecht en zo hebben jullie je eigen hoekje in onze locatie!

De bediening is een fluitje van een cent. Neem gewoon plaats aan de tap, pak het stevige handvat van de tapkraan en laat het bier moeiteloos in je glas stromen. Het vloeit als een gouden rivier, verkwikkend en verfrissend. Terwijl je geniet van je met liefde getapte bier, kun je je ogen ook richten op onze TV-schermen, waarop wij verschillende live voetbal wedstrijden uitzenden. Behalve voor voetbalwedstrijden kan je ook gebruik maken van de zelftap voor feestjes, VRIJdag-Middag-Borrels en bijeenkomsten met vrienden en collega’s.

Maar er is meer dan alleen bier en voetbal in deze hoek van genot. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed, waar oude banden worden versterkt en waar herinneringen worden gemaakt die een leven lang meegaan.

Keuze bier

En het beste van alles? Geen gedoe met pasjes of tegoeden. We hebben bewust gekozen voor een eenvoudig systeem waarbij jij in controle bent. Bestel een fust bier van 20 liter en tap het naar je eigen wens. Geen restricties, geen beperkingen. Alleen jij en je bier, in perfecte harmonie. Omdat er per fust gewerkt wordt is er ook wat te kiezen. Gaan jullie voor Jupiler Pils, Leffe Blond, Hertog Jan Weizener of IJwit?

Dus waar wacht je nog op? Kom naar onze bierhoek en ontdek de magie van onze zelfbiertap. Verwen je smaakpapillen, juich voor je favoriete team en geniet van het gezelschap van gelijkgestemde bierliefhebbers. Dit is jouw uitnodiging voor een onvergetelijke bierbeleving. Proost!

Gebruik ons contactformulier om de zelftap te reserveren.