Eighty-Four

Quiz-Night voor groepen

Bent u op zoek naar een leuke en interactieve manier om de banden tussen uw collega’s te versterken? Overweeg dan om een Quiz-Night voor groepen te boeken in combinatie met dineren in ons restaurant. Tijdens deze avond kunnen uw medewerkers genieten van een heerlijk diner en deelnemen aan een leuke quiz, waarbij ze worden uitgedaagd met uitdagende vragen en trivia.

Quiz

Onze quizzen zijn zorgvuldig samengesteld en getest om een breed scala aan onderwerpen te omvatten, van popcultuur tot wetenschap en geschiedenis. Bovendien wordt de quiz geleid door onze professionele en vermakelijke quizmaster, die de sfeer op peil houdt en ervoor zorgt dat iedereen een geweldige tijd heeft. Onze Quiz-night bestaat uit verschillende ronden met open en meerkeuzenvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen die wij via onze beeldschermen zullen weergeven.

 

Quiz-Night Amsterdam PubQuiz gezellig!

Onze chef-kok bereidt heerlijke gerechten, met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, die zullen zorgen voor een culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten. Hadden wij u al verteld over onze specialiteit; De huisgerookte zalm? Onze vriendelijke en attente medewerkers zullen ervoor zorgen dat uw avond zonder zorgen verloopt en dat u alleen hoeft te genieten.

Het is een geweldige manier om teambuilding en verbinding te bevorderen, terwijl je ook kunt genieten van lekker eten en drinken. Dus als u op zoek bent naar een unieke en leuke teambuildingervaring voor uw bedrijf, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij uw Quiz-avond met diner kunnen afstemmen op uw wensen!

Wij bieden onze Quiz-Night voor groepen aan voor bedrijven, verenigingen en groepen vanaf 25 tot 50 personen. Deze is al te boeken vanaf 44,95 voor een Quiz-Night inclusief 3-gangen keuze-diner. Jullie groep geniet dan van voor-,hoofd- en nagerecht in combinatie met een super gezellige Quiz.