Eighty-Four
Eighty-Four

Home

Eighty-Four Comedy Night

Kom en lach je een breuk tijdens onze eerste hilarische comedy night! Laat je betoveren door zes geweldige stand-up comedians die je buikpijn van het lachen zullen bezorgen, terwijl onze charmante MC de avond moeiteloos aan elkaar praat. En voor degenen die graag van tevoren genieten, bieden we heerlijk eten aan om je avond compleet te maken. Mis dit niet - reserveer nu je plek voor twee uur pure comedy!

Doe mee: Klaverjas toernooi

Doe mee aan ons eerste Klaverjas Toernooi op zondag 26 mei!
Of je nu een doorgewinterde kaartspeler bent of gewoon zin hebt in een gezellige middag vol plezier, dit toernooi is voor jou geregeld! Verzamel je vrienden, familie of collega's en kom samen om te genieten van een onvergetelijke dag vol kaartspelplezier. Met leuke prijzen, heerlijke versnaperingen en een geweldige sfeer belooft dit een evenement te worden waar je nog lang over zult napraten. Mis het niet - reserveer vandaag nog je plek en maak je klaar om de kaarten te laten wapperen op zondag 26 mei! geef je op via ons contactformulier of onderstaand email.

Onze bierproeverij is weer beschikbaar!

Wil jij samen met je vrienden of familie van lekkere biertjes proeven?! Onze proeverijen zijn weer beschikbaar. Proef 5 of 8 biertjes en geniet va heerlijke bijpassende bites! Klik hier voor meer info

Meer dan alleen een Grand Café

Met onze service en uitgebreide drankenkaart bieden wij u een unieke smaakbeleving. Wij zijn de ideale uitvalsbasis na een dagje hard werken of uitgebreid shoppen.

Bij grote sportsevents gaan onze tv-schermen aan zodat u uw favoriete wedstrijd kan bekijken, beleven en ondervinden. Wij durven dan ook te zeggen dat wij meer zijn dan een gemiddeld Grand Café in Amsterdam.
Bij ons is bediening met een glimlach de standaard en staat u als gast altijd centraal.

In ons grand café kunt u ook gewoon heerlijk dineren. Stiekem zijn wij een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor een snelle hap of een 3-gangen menu!
Opzoek naar een geschikte locatie om te eten voor een optreden of voorstelling? lees hier meer.

VrijMiBo

Iedere vrijdag reserveren wij tussen 15:00 en 18:00 uur tijd in voor de wekelijkse VrijMiBo. VrijMiBo is de afkorting voor de vrijdag middag borrel. Ooit begonnen om je collega’s beter te leren kennen buiten het werk om maar tegenwoordig de plek waar je moet zijn om het weekend in te luiden!
Tijdens onze VrijMiBo hebben wij altijd leuke acties! Houd daarom onze social media kanalen in de gaten! (instagram @grand_cafe_eighty_four)

Vier jij je VrijMiBo bij ons dan zorgen wij ervoor dat jouw weekend perfect start!