Eighty-Four
Eighty-Four

Home

Grand Café Eighty-Four is de perfecte uitvalsbasis voor jouw uitje.

Vernieuwend en fris maar met de gezelligheid van een huiskamer. Met mooie gerechten, zoals burgers, vis, salades en bites. Met échte heerlijke wijnen en bijzondere speciaal bieren. Wanneer er een sportwedstrijd is kan je die uiteraard bij ons zien op een van onze schermen. Daarbij hebben we één van de lekkerste en ruimste terrassen in Amsterdam Oost. Op dit terras kan je de gehele dag genieten van de zon. Ons heerlijk ingerichte terras kan je zitten op de manier zoals jij wenst, Loungebankjes, Comfortseat (zéér gewild aan het water!) of gewoon aan een terrastafeltje. Dus... heb jij ons al een bezoek gebracht? Reserveren kan via de widget onderaan deze pagina, of via ons telefoonnummer en emailadres. Tel: 020- 221 06 88 of agenda @ eighty-four .nl

Live: Ajax in de Europa League

Beleef de Europese magie van Ajax live op groot scherm bij ons!

Het is weer die tijd van het jaar waarin de spanning stijgt en het voetbalhart sneller gaat kloppen. Ajax, de trots van Amsterdam, staat klaar om Europa te veroveren in de UEFA Europa League. En jij kunt erbij zijn!

IVM een besloten event zullen wij 9 november de wedstrijd niet openlijk vertonen Wij nodigen je uit om samen met andere gepassioneerde voetbalfans de onvergetelijke momenten van Ajax te beleven op ons gigantische scherm en zes andere schermen die je een ongekend kijkgenot bieden.

Eerst Volgende Quiz-Night 16 Dec!

Zaterdag 16 december houden wij onze volgende Quiz-Night (Pub-Quiz).
Ben jij bij onze volgende editie in december? Afgelopen Quiz-Night was geheel uitverkocht!
Wees dus slim en reserveer vooraf zodat jij met je team er bij bent! Klik HIER voor meer info.

Meer dan alleen een Grand Café

Met onze service en uitgebreide drankenkaart bieden wij u een unieke smaakbeleving. Wij zijn de ideale uitvalsbasis na een dagje hard werken of uitgebreid shoppen.

Bij grote sportsevents gaan onze tv-schermen aan zodat u uw favoriete wedstrijd kan bekijken, beleven en ondervinden. Wij durven dan ook te zeggen dat wij meer zijn dan een gemiddeld Grand Café in Amsterdam.
Bij ons is bediening met een glimlach de standaard en staat u als gast altijd centraal.

In ons grand café kunt u ook gewoon heerlijk dineren. Stiekem zijn wij een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor een snelle hap of een 3-gangen menu!
Opzoek naar een geschikte locatie om te eten voor een optreden of voorstelling? lees hier meer.

VrijMiBo

Iedere vrijdag reserveren wij tussen 15:00 en 18:00 uur tijd in voor de wekelijkse VrijMiBo. VrijMiBo is de afkorting voor de vrijdag middag borrel. Ooit begonnen om je collega’s beter te leren kennen buiten het werk om maar tegenwoordig de plek waar je moet zijn om het weekend in te luiden!
Tijdens onze VrijMiBo hebben wij altijd leuke acties! Houd daarom onze social media kanalen in de gaten! (instagram @grand_cafe_eighty_four)

Vier jij je VrijMiBo bij ons dan zorgen wij ervoor dat jouw weekend perfect start!