Eighty-Four

Groepen & Events

Eighty-Four is gevestigd aan de horecakade van Oostpoort waar vroeger de Oostergasfabriek stond. Op deze locatie is in 2013 een nieuw winkelgebied ontwikkeld met aan het water, de Ringvaart, ruimte voor verschillende horeca met super zonnige terrassen.

Eighty-four is de ideale ruimte om jouw event te laten plaatsvinden. Of je nou iets kleins wilt organiseren of juist groots wilt uitpakken, wij helpen je er graag bij. Zo is onze ruimte geschikt voor  verjaardagsfeesten, brainstormsessies, zakenborrels, kerstdiners, teamuitjes, productlanceringen, vergaderingen, jubilea of vrijgezellenfeest.

 Met onze 6 state-of-the-art beeldschermen en perfecte geluidskwaliteit bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring. Of u nu een presentatie, vergadering, verjaardagsfeest of huwelijksreceptie plant, ons restaurant biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid. Wij beschikken onder andere over professiole draadloze microfoons en software om uw boodschap op onze schermen te projecteren.

Onze locatie is bovendien zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze gastvrije en professionele medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement. We bieden een uitgebreid menu met verse en seizoensgebonden gerechten, bereid door onze getalenteerde chef-kok.

Onze multifunctionele ruimte is geschikt voor groepen tot 120 personen en is volledig uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder airconditioning, gratis WiFi en voldoende parkeergelegenheid. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn, ons restaurant is de perfecte plek om uw evenement tot een succes te maken.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om uw groepsevenement te plannen en maak gebruik van onze uitstekende faciliteiten en gastvrijheid. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant!

U bent overtuigd? U kunt contact opnemen met ons via mail, mail dan naar contact @ Eighty-four.nl of gebruik DIT formulier.

Uw feest of borrel in Eighty-Four